Σνίτσελ με σάλτσα τσενταρ
ΥΛΙΚΑ
- 4 σνίτσελ χοιρινά
- 3 αυγά
- 200 γρ αλεύρι
- 200 γρ φρυγανιά
- αλάτι - πιπέρι
ΣΑΛΤΣΑ ΤΣΕΝΤΑΡ
- 100 γρ κρέμα γάλακτος
- 125 γρ τσενταρ τριμμένο
- πιπέρι
Αλατοπιπερώνουμε τα σνιτσελ και από τις 2 πλευρές
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα , σε άλλο μπολ το αλεύρι και σε άλλο την φρυγανιά
Περνάμε τα σνιτσελ πρώτα από αλεύρι (τινάζουμε) μετά από αυγό και τέλος από φρυγανιά (πιέζοντας καλά στο μπολ)
Αφού τα ετοιμάσουμε όλα τα βάζουμε σε δίσκο και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 20 λεπτά
Βάζουμε στο τηγάνι λάδι να κάψει και τα τηγανίζουμε καλά και απο τις 2 πλευρές ( 3 λεπτά σχεδόν απο την κάθε πλευρά)
Τα τοποθετούμε σε δίσκο με απορροφητικό χαρτί και τώρα θα ετοιμάσουμε την σάλτσα τσενταρ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί αρκετά
Προσθέτουμε το τσενταρ και λίγο πιπέρι
Ανακατεύουμε πολύ καλά και αποσύρουμε απο την φωτιά
Σερβίρουμε τα σνίτσελ ρίχνοντας απο πάνω την σάλτσα τσενταρ και συνοδεύουμε με ρύζι ή πουρέ ή πατατούλες τηγανιτές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.