Αρχειοθήκη ιστολογίου

Λαγός Κοκκινιστός

ΥΛΙΚΑ(για 4 άτομα)

  • 1 λαγός τεμαχισμένος
  • 300 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 20 γρ.πελτές
  • Ελαιόλαδο
  • 200 γρ.κοκκ.κρασί
  • 50 γρ.ξίδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλλ.
  • 2 σκ.σκόρδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 2 τμχ δάφνη
  • 3 τμχ  Μπαχάρι
  • 3 τμχ Γαρύφαλλο 




                                                                              ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Μαρινάρουμε τον λαγό με το ξίδι,κρασί,δάφνη,κανέλα,γαρύφαλο,μπαχάρι για τουλάχιστον 1 ώρα.Στη συνέχεια στεγνώνουμε καλά και σωτάρουμε σε ελαιόλαδο.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και έπειτα το σκόρδο.Καρυκεύουμε και ρίχνουμε την μαρινάδα και αφήνουμε να εξατμισθεί.Στη συνέχεια βάζουμε το πελτέ και συνεχίζουμε το σωτάρισμα.Ρίχνουμε και ντομάτα κονκασέ  και λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει για 40΄ περίπου.
Σερβίρουμε με φρέσκιες πατάτες τηγανητές.



TIPS: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κουνέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.