Μια συνταγή που αγαπάνε όλοι και συναντάμε στα περισσότερα μεζεδοπωλεία και όχι μόνο.
Κόβουμε την φέτα σε πάχος 2cm.Κόβουμε και τα φύλλα κρούστας σε τετράγωνα και τοποθετούμε την φέτα και τυλίγουμε σε φάκελο.(Για να κολήσουν τα φύλλα τα αλείφουμε με νερό στις άκρες)Τηγανίζουμε σε ηλιαίλεο και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.Περιχύνουμε με μπόλικο μέλι και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
ΥΛΙΚΑ
- Φέτα
- Φύλλα κρούστας
- Σουσάμι
- Μέλι
- Ηλιαίλεο για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.