Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΜΑΡΙΝΑΔΑ-ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ

Τι είναι λοιπόν η μαρινάδα;Είναι υγρές αρωματικές παρασκευές που χρησιμοποιούνται για γεύση,άρωμα και οσμή στα τρόφιμα(ψάρια,κρέατα,πουλερικά,λαχανικά).Περιέχουν πάντα ένα όξινο συστατικό(λεμόνι,ξύδι,κρασί)το οποίο βοηθά για να μαλακώσει το προιόν.Απο κει και πέρα βάζουμε ένα αρωματικό συστατικό(π.χ κρεμμύδι) και φυσικά μπαχαρικά.
Επίσης στα κυνήγια θα πρέπει πάντα να γίνεται για να αποβάλουμε την βαριά μυρωδιά τους και για να μαλακώσει το κρέας τους.
Το μαρινάρισμα θα πρέπει να γίνεται για να έχουμε καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα στο φαγητό μας ,δοκιμάστε το και θα δείτε την διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.