Συνταγή chef Vasilis Vatolias
ΥΛΙΚΑ για 15 - 20 κριτσίνια
- 150 γρ νερό
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 4 γρ αλάτι ( 1 κ.γλυκού)
- 3 γρ βεγκέτα ( 1 γεμάτο κ.γλυκού)
- 2 γρ στεβια 1:1
- 50 γρ πίτουρο βρώμης
- 10 γρ ξηρή μαγιά
- 50 γρ Ινες βρώμης
- 3 κ.σούπας mix 1 (μείγμα φυτικών ινών)
- 10 γρ σπόρους κάνναβης ( ή ηλιόσπορους ή κολοκυθόσπορους )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα στην αρχή και μετά με τα χέρια ελαφρύ ζύμωμα
Ανάβουμε τον φούρνο 180 αντιστάσεις να ζεσταθεί
Αφήνουμε το μείγμα 5 λεπτά να σφίξει και μετά με μεγάλη προσοχή ( σπάει ελαφρά η ζύμη) σφίγγοντας στις παλάμες την ζύμη φτιάχνουμε λεπτά κορδόνια
Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε 180 αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 15 λεπτά και μετά
για ακόμα 15 με 20 λεπτά αέρα να στεγνώσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.