Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΚΕΙΚ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ

ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΙΚ.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1/2 Κεσεδάκι ζάχαρη
  • 1 Βανίλια
  • 3 Αυγά
  • 1 πορτοκάλι(χυμό και ξύσμα)
  • 2 Κεσεδάκια φαρίνα
  • 1/2 Κεσεδάκι βούτυρο λιωμένο


                                      ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε με το σύρμα τα αυγά με την ζάχαρη.Προσθέτουμε το γιαούρτι,βούτυρο,και ξύσμα και χυμό πορτοκαλιού.Τέλος ρίχνουμε την βανίλια και φαρίνα.
Βουτυροαλευρώνουμε την φόρμα μας και ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-45' αναλόγως τον φούρνο μας .Πασπαλίζουμε αφου έχει κρυώσει ελαφρώς με ζάχαρη άχνη.


TIPS:Μπορούμε να το κάνουμε σοκολατένιο αν προσθέσουμε 150γρ. σοκολάτα λιωμένη.
Το ζύγισμα γίνεται με το κεσεδάκι απο το γιαούρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.